Ruilen en Retourneren

 

Retourneren
Wij doen er alles aan om je via onze webshop zo volledig mogelijk te informeren over onze producten. Mocht een product desondanks niet aan de verwachtingen voldoen mag je ze, mits ongebruikt en in orginele verpakking, retourneren en ontvang je het volledige aankoopbedrag terug.

Alle retouren dienen vooraf schriftelijk aan Parade Paardjes aangemeld te worden middels een mailtje ([email protected]).of via ons contactformulier op de website.
In de schriftelijke annulering meld je in ieder geval jouw ordernummer, volledige naam en rekeningnummer.

Let er wel op, dit rekeningnummer moet het zelfde zijn als het rekeningnummer waarmee de betaling is voldaan. Het retourneren van de producten is voor eigen risico, we raden dan ook aan om de track en trace code goed te bewaren. 


Je retourzending moet binnen 14 dagen na ontvangst zijn aangemeld en binnen de opvolgende 14 dagen bij ons terug ontvangen zijn. De retourverzending kan verzonden worden naar:

Parade Paardjes
Oosterscheldestraat 128
2631 SJ Berkel en Rodenrijs

Denk er wel aan, de verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening! Na ontvangst van de geretourneerde producten wordt het retourbedrag teruggestort binnen 14 dagen. Als u de gehele bestelling retour stuurt ontvangt u het gehele bedrag excl. verzendkosten terug. Stuurt u 1 item terug, ontvang u alleen het bedrag van het desbetreffende item terug.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Ruilen
Het is ook mogelijk een product te ruilen, mits het product ongebruikt is en zich nog in de originele verpakking bevindt. Als je een artikel wilt ruilen dien je dit ook vooraf schriftelijk te melden aan Parade Paardjes middels een mailtje ([email protected]).of via ons contactformulier op de website. Meld hierin jouw ordernummer, volledige naam en vertel ons welk artikel jij wilt ruilen en voor wat je het wilt ruilen. Wij laten dan z.s.m. aan je weten of dit artikel beschikbaar is.

Als het artikel beschikbaar is, zijn de verzendkosten hiervan voor uw eigen rekening. Als wij uw oude artikel hebben ontvangen en de nieuwe verzendkosten zijn betaald, versturen wij z.s.m. uw nieuwe product. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »