Over ons

Welkom op de site van Parade Paardjes. Sinds februari 2017 zijn wij online en vindt je in onze webshop de leukste en betaalbare kleding voor kindjes in de leeftijd van 0 tot 5 jaar .

Al lang droomden ik (Kirsten) over een eigen webshop met kinderkleding, na veel bloed, zweet en tranen is uiteindelijk mijn droom werkelijkheid geworden. Parade Paardjes staat voor goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Toen ik de webshop gingen opzetten was de naam Parade Paardjes voor mij al snel bedacht. Paradepaardje betekent officieel ‘waar je het meest trots op bent of mee pronkt’. Voor ouders zijn dit natuurlijk jouw kindjes! Elke ouder wil dat zijn of haar kindje in de leukste outfits rond paradeert en daarom wilde ik de leukste kinderkleding op 1 website verzamelen.

Ik vindt het belangrijk dat kleding voor kindjes voornamelijk comfortabel is. Parade Paardjes staat voor stoer en uniek, maar ook de manier hoe kleding wordt gemaakt staat hoog bij ons in het vaandel. Wij verkopen voornamelijk eerlijk en biologische kleding die gemaakt is met veel aandacht en liefde. We hebben een zeer wisselend assortiment, dit zorgt ervoor dat onze voorraad beperkt is, maar onze collectie uniek!

Ook zijn wij te vinden in de Collective bij Swan store in Rotterdam (Witte de Withstraat 30) en Collective bij Swan store in Leiden (Breestraat 103/105). Als je nieuwsgierig bent waar je ons kunt vinden, check dan snel onze Facebook pagina! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »